Mòdul:
M1.EMPRESA I ORGANITZACIÓ
ECTS:
2
Durada:
19.5 h.
Contingut:
1.Economia vitivinícola.
1.2 Entorn de la UE.
3.Entorn internacional.
4.Entorn legal.
5.Estratègia i creixement empresarial.
Mòdul:
M2.MÀRQUETING I MODELS DE NEGOCI
ECTS:
2
Durada:
24 h.
Contingut:
1.Màrqueting. Claus de l'èxit i referents.
.2 Model de negoci.
3 Propostes de valor i pricing.
4 Comunicació, impulsió i distribució.
5 Postvenda, promocions i relacions.
6 Consells útils.
.2 Model de negoci.
3 Propostes de valor i pricing.
4 Comunicació, impulsió i distribució.
5 Postvenda, promocions i relacions.
6 Consells útils.
Mòdul:
M3.JOC DE SIMULACIÓ. ACTIVITAT TASTAVINS
ECTS:
.5
Durada:
7 h.
Contingut:
- Investigació de mercats
- Creació de Marques
- Creació de Proposta de Valor i Missatges
- Treball en equip
- Medis de Comunicació
- Joc de Simulació: Fem un Tastavins
Mòdul:
M4.MÀRQUETING INTERNACIONAL I BRANDING
ECTS:
2
Durada:
18 h.
Contingut:
1. Segmentació adequada del mercat.
2. Definir estratègia de desenvolupament de negoci a nivell internacional.
3. Posicionament en preu en funció dels costos operatius.
4. Exemples reals.
2. Definir estratègia de desenvolupament de negoci a nivell internacional.
3. Posicionament en preu en funció dels costos operatius.
4. Exemples reals.
Mòdul:
M5.MÀRQUETING DIGITAL
ECTS:
1
Durada:
15 h.
Contingut:
1. Què passa en el nostre sector?
2. Els millors referents i què podem fer.
3. Percepció i notorietat de marca a l'esfera digital.
4. Estratègia de màrqueting digital.
5. Conceptes de funnel i engagement d'usuaris/es.
6. Principals eines pel màrqueting digital.
7. Exemples de casos reals.
8. Projectes i presentació de casos a mida pels participants.
2. Els millors referents i què podem fer.
3. Percepció i notorietat de marca a l'esfera digital.
4. Estratègia de màrqueting digital.
5. Conceptes de funnel i engagement d'usuaris/es.
6. Principals eines pel màrqueting digital.
7. Exemples de casos reals.
8. Projectes i presentació de casos a mida pels participants.
Mòdul:
M6.DIRECCIÓ D'EQUIPS I HABILITATS DIRECTIVES
ECTS:
2
Durada:
24 h.
Contingut:
.
Mòdul:
M7.CADENA DE VALOR A LA INDÚSTRIA DE VI (APROVISIONAMENTS I LOGÍSTICA)
ECTS:
2
Durada:
13.5 h.
Contingut:
.
Mòdul:
M8.GESTIÓ ECONÒMICA I FINANCERA
ECTS:
2
Durada:
19 h.
Contingut:
.
Mòdul:
M9.MASTER CLASS & CONFERÈNCIES
ECTS:
1
Durada:
15 h.
Contingut:
.
Mòdul:
M10.VITICULTURA
ECTS:
2.5
Durada:
25 h.
Contingut:
.
Mòdul:
M11.ENOLOGIA
ECTS:
3.6
Durada:
36 h.
Contingut:
.
Mòdul:
M12.ANÀLISI SENSORIAL
ECTS:
2.6
Durada:
26 h.
Contingut:
.
Mòdul:
M13.CULTURA VITIVINÍCOLA
ECTS:
3
Durada:
23 h.
Contingut:
.
Mòdul:
M14.CERTIFICACIONS I SEGURETAT ALIMENTÀRIA
ECTS:
.5
Durada:
5 h.
Contingut:
.
Mòdul:
M16.ENOTURISME
ECTS:
.5
Durada:
5 h.
Contingut:
.
Mòdul:
VISITES
ECTS:
3
Durada:
30 h.
Contingut:
.
Mòdul:
TUTORIES
Durada:
9 h.
Contingut:
.