Diploma interuniversitari d'especialització en Gestió d'Empreses Vitivinícoles

Fitxa Tècnica

Temari del curs

Mòdul:
M1.EMPRESA I ORGANITZACIÓ
ECTS:
2
Durada:
19.5 h.
Contingut:

1.Economia vitivinícola.

1.2 Entorn de la UE.

3.Entorn internacional.

4.Entorn legal.

5.Estratègia i creixement empresarial.

Mòdul:
M2.MÀRQUETING I MODELS DE NEGOCI
ECTS:
2
Durada:
24 h.
Contingut:
1.Màrqueting. Claus de l'èxit i referents.

.2 Model de negoci.

3 Propostes de valor i pricing.

4 Comunicació, impulsió i distribució.

5 Postvenda, promocions i relacions.

6 Consells útils.
Mòdul:
M3.JOC DE SIMULACIÓ. ACTIVITAT TASTAVINS
ECTS:
.5
Durada:
7 h.
Contingut:
  • Investigació de mercats 
  • Creació de Marques 
  • Creació de Proposta de Valor i Missatges
  • Treball en equip 
  • Medis de Comunicació 
  • Joc de Simulació: Fem un Tastavins
Mòdul:
M4.MÀRQUETING INTERNACIONAL I BRANDING
ECTS:
2
Durada:
18 h.
Contingut:
1. Segmentació adequada del mercat.

2. Definir estratègia de desenvolupament de negoci a nivell internacional.

3. Posicionament en preu en funció dels costos operatius.

4. Exemples reals.
Mòdul:
M5.MÀRQUETING DIGITAL
ECTS:
1
Durada:
15 h.
Contingut:
1. Què passa en el nostre sector?

2. Els millors referents i què podem fer.

3. Percepció i notorietat de marca a l'esfera digital.

4. Estratègia de màrqueting digital.

5. Conceptes de funnel i engagement d'usuaris/es.

6. Principals eines pel màrqueting digital.

7. Exemples de casos reals.

8. Projectes i presentació de casos a mida pels participants.
Mòdul:
M6.DIRECCIÓ D'EQUIPS I HABILITATS DIRECTIVES
ECTS:
2
Durada:
24 h.
Contingut:
.
Mòdul:
M7.CADENA DE VALOR A LA INDÚSTRIA DE VI (APROVISIONAMENTS I LOGÍSTICA)
ECTS:
2
Durada:
13.5 h.
Contingut:
.
Mòdul:
M8.GESTIÓ ECONÒMICA I FINANCERA
ECTS:
2
Durada:
19 h.
Contingut:
.
Mòdul:
M9.MASTER CLASS & CONFERÈNCIES
ECTS:
1
Durada:
15 h.
Contingut:
.
Mòdul:
M10.VITICULTURA
ECTS:
2.5
Durada:
25 h.
Contingut:
.
Mòdul:
M11.ENOLOGIA
ECTS:
3.6
Durada:
36 h.
Contingut:
.
Mòdul:
M12.ANÀLISI SENSORIAL
ECTS:
2.6
Durada:
26 h.
Contingut:
.
Mòdul:
M13.CULTURA VITIVINÍCOLA
ECTS:
3
Durada:
23 h.
Contingut:
.
Mòdul:
M14.CERTIFICACIONS I SEGURETAT ALIMENTÀRIA
ECTS:
.5
Durada:
5 h.
Contingut:
.
Mòdul:
M16.ENOTURISME
ECTS:
.5
Durada:
5 h.
Contingut:
.
Mòdul:
VISITES
ECTS:
3
Durada:
30 h.
Contingut:
.
Mòdul:
TUTORIES
Durada:
9 h.
Contingut:
.