Enologia, Viticultura i Tast

Fitxa Tècnica

Temari del curs

Mòdul:
M11.ENOLOGIA
ECTS:
3.6
Durada:
36 h.
Contingut:
.
Mòdul:
M10.VITICULTURA
ECTS:
2.5
Durada:
25 h.
Contingut:
.
Mòdul:
M12.ANÀLISI SENSORIAL
ECTS:
2.6
Durada:
26 h.
Contingut:
.
Mòdul:
M13.CULTURA VITIVINÍCOLA
ECTS:
3
Durada:
23 h.
Contingut:
.
Mòdul:
M14.CERTIFICACIONS I SEGURETAT ALIMENTÀRIA
ECTS:
.5
Durada:
5 h.
Contingut:
.
Mòdul:
ENOTURISME
ECTS:
.5
Durada:
5 h.
Contingut:
  • L¿enoturisme...com fer-ho?
  • Disseny del producte enoturístic.
  • Anàlisi pràctica d¿experiències enoturístiques: Califòrnia, Catalunya, Burdeus, Xina.
  • Comercialització i màrqueting dels projectes enoturístics.
Mòdul:
VISITES
ECTS:
3
Durada:
30 h.
Contingut:
.
Mòdul:
TUTORIES
Durada:
9 h.
Contingut:
.

Inscripció