Sommelier Professional

Fitxa Tècnica

Adreçat a:
  • Professionals de la restauració, l'hostaleria, la comercialització de vins, cellereres i guies enoturístics.
  • Aficionats al món del vi que volen aprofundir en la matèria i dedicar-se de forma activa a la formació, difusió, esdevenir prescriptors i/o optar a la professionalització de sommelier.
  • Persones amb experiència o sense en el sector vitivinícola que vulguin adquirir coneixements sobre el servei, tast de vins i productes, elaboracions, viticultura, cultura vitivinícola, etc.
  • Persones que volen emprendre un model de negoci basat en el coneixement dels vins, les harmonies entre els productes vitivinícoles i els seus derivats, i els elements habituals de la cuina mediterrània.
Codi:
CSOMEA-A9-2024-13
Títol al que dóna dret:
Certificat d'aprofitament
Objectius:

Formar sommeliers professionals que disposin de coneixements amplis i especialitzats en viticultura, enologia i anàlisi sensorial, fent un recorregut pel mapa vitivinícola mundial. D'altra banda, l'estudiantat també coneixerà les tasques i responsabilitats del sommelier de restaurant, i la gestió d'estabiliments vinícoles, ja siguin distribuidors o cellers.

Direcció:
Joan Miquel Canals Bosch
Coordinació acadèmica:
M. Assumpta Mateos Fernández
Docents:
Pedro Cabanillas Amboades
Francesc Lladó Vernet
Francisco López Bonillo
M. Assumpta Mateos Fernández
Emili Mayo Subirats
Raimon Sadurní Roig
Jaume Salvat Salvat
David Seijas Vila
Antoni Sánchez Ortiz
Jordi Vizcarro Claravalls
Durada:
350 h
Impartició:
presencial
Dates:
del 22/01/2024 al 22/06/2025
Horari:
Dilluns de 10 a 13 h i de 14.30 a 17 h.
Ubicació:
Facultat d'Enologia de la URV
C/ de Marcel·lí Domingo, 1 - Tarragona
Plànol de situació:

Preu:
3600 €
Contacte:
Telèfon de contacte:

Temari del curs